Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 14:31
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 июля 2021, 07:08

Понад 25 млн грн збитків завдано державі у земельній сфері – судитимуть посадовицю Держгеокадастру

У п’ятницю, 2 липня, Житомирська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом неналежного виконання своїх службових обов’язків посадовицею Держгеокадастру Волині, що спричинило тяжкі наслідки охоронюваним законом державним інтересам (ч. 2 ст. 367 КК України).

Як повідомлялося раніше, керівниця структурного підрозділу Головного управління Держгеокадастру Волині, не перевіривши достовірність внесених до офіційних документів відомостей, погодила технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації сільгоспугідь у межах двох населених пунктів області.

Така несумлінність спричинила тяжкі наслідки державним інтересам: із державної власності безпідставно вибули земельні ділянки загальною площею майже одна тисяча гектарів вартістю понад 25 млн грн.

Викрито кримінальне правопорушення за процесуального керівництва обласної прокуратури Управлінням СБ України у Волинській області. Досудове розслідування проводило Головне управління Нацполіції в Житомирській області.

Житомирська обласна прокуратура здійснюватиме публічне обвинувачення у суді.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Погода, Новости, загрузка...