Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 18:53
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

9 июля 2021, 07:05

Коростенські поліцейські розшукали підозрюваного у поширенні метадону

Парубок з жовтня 2020 року переховувався від слідчих поліції, щоб уникнути відповідальності за незаконне поширення наркотичних засобів, у тому числі на території установи виконання покарань. 6 липня оперативники Коростенського районного управління затримали 19-річного хлопця у м. Житомирі.

7 липня слідчі оголосили парубку підозру у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичних засобів, переважно метадону, а також його поширенні в місця позбавлення волі у великих розмірах.

Так, під час досудового розслідування встановлені факти виготовлення хлопцем спеціальних пакунків із згортками-дозами для подальшого закидання на територію виправної установи.

На підставі зібраних матеріалів слідчі за погодженням з Коростенською окружною прокуратурою кваліфікували дії парубка як кримінальне діяння, передбачене ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального Кодексу України.

Законодавством за таке правопорушення визначене покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років з конфіскацією майна.

Раніше парубок вже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини та хуліганство.

На даний час вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.
Погода, Новости, загрузка...