Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 21:45
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 июля 2021, 15:30

Житомирський район: знищено три артснаряди часів минулих війн

11 липня група піротехнічних робіт ГУ ДСНС у Житомирській області знищила три боєприпаси часів минулих війн. Усі вибухонебезпечні предмети виявлено у Житомирському районі на території Радомишльської ТГ.

Перший виклик до Служби порятунку «101» надійшов із с. Забілоччя. Чоловік приїхав зі столиці будувати дім. Копаючи фундамент для оселі, він помітив у землі дві підозрілі металеві знахідки. Фахівці ДСНС, які прибули до місця виклику, ідентифікували виявлені предмети як 2 артилерійські снаряди калібром 45 мм часів минулих війн.

Інше повідомлення зафіксовано із с. Раковичі того ж району. Сільський голова сповістив, що до нього звернулися люди, які побачили в лісі невідомий металевий предмет, що виднівся з-під землі. Це був 76-міліметровий артснаряд часів минулих війн.

Рятувальники Житомирщини закликають населення дотримуватися правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Ні в якому разі не беріть їх до рук, не переносьте, не розбирайте. Ні в якому разі не кидайте їх у багаття та не чиніть ніякого іншого теплового чи звукового впливу. Одразу повідомляйте про небезпечну знахідку за номером телефону «101»!
Погода, Новости, загрузка...