Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 14:30
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 июля 2021, 07:58

На пожежі у Житомирському районі травмувались дві людини

12 липня о 00:54 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку у с. Іванівка Житомирського району, що на території Березівської територіальної громади.

По прибуттю на місце події чергового караулу ДСНС стало відомо, що вогнем повністю охоплено будинок. Рятувальники подали стволи на гасіння пожежі та захист двох розташованих поруч будинків.

Ще до прибуття вогнеборців господарі та небайдужі сусіди допомагали гасити пожежу власними силами та рятувати майно. На жаль, власниця помешкання та її доросла донька, окрім отруєння продуктами горіння, у ході самостійного гасіння отримали опіки верхніх дихальних шляхів, верхніх кінцівок та шиї і були госпіталізовані до опікового відділення обласної лікарні.

Для оперативного підвозу води на гасіння пожежі на місце події було залучено додаткові сили та засоби. Спільними зусиллями трьох рятувальних відділень о 01:23 пожежу локалізували, а о 04:10 ліквідували. Вогнем знищено покрівлю будинку та дерев’яне перекриття веранди, речі домашнього вжитку.

За попередньою версією, займання могло статися через коротке замкнення холодильника, саме у місці його розташування спостерігався найбільший ступінь прогорання. Остаточна причина пожежі встановлюється.
Погода, Новости, загрузка...