Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 06:37
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 июля 2021, 10:21

Підозрюється у зґвалтуванні неповнолітнього – затримано мешканця Житомирського району

Ювенальним прокурором Коростишівської окружної прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років, незалежно від її добровільної згоди (ч. 4 ст. 152 КК України).

За даними слідства, особливо тяжкий злочин стосовно малолітнього скоїв 25-річний односельчанин. Так, 09.07.2021, вдень, близько 15 год 30 хв, вивіз малолітнього сусіда за село, у поле, де вчинив стосовно нього дії сексуального характеру.

Про злочин правоохоронним органам повідомила матір потерпілого. Особу затримано у порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру.

З огляду на тяжкість скоєного злочину, ювенальний прокурор наполягатиме на обранні підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Наразі тривають необхідні слідчі дії, призначені відповідні експертизи. Досудове розслідування проводить відділ поліції № 2 Житомирського райуправління поліції.

Санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років.
Погода, Новости, загрузка...