Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 09:38
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 июля 2021, 10:40

Житомирський район: вогнеборці ліквідували пожежу на території приватного обійстя

13 липня о 14:52 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Потіївка Житомирського району. Про це рятувальників сповістив чоловік, який повертався з роботи і побачив вогонь на сусідському подвір’ї. Господарів обійстя вдома не було.

По прибуттю вогнеборців до місця виклику полум’ям було охоплено господарську будівлю по всій площі – 45 кв. м та поширилося на прибудову житлового будинку, що знаходилася за 1,5 метра від осередку займання. Оцінивши обстановку, начальник караулу прийняв рішення про залучення додаткових сил та засобів для гасіння пожежі.

Силами бійців ДСНС о 15:58 пожежу локалізовано, а о 17:19 ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено господарську будівлю та домашнє майно в прибудові до житлового будинку. Подальшого розповсюдження полум’я рятувальники не допустили.

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 8 чоловік особового складу на 2 пожежних автомобілях, серед яких і підрозділ Потіївської місцевої пожежної охорони. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало коротке замкнення електромережі.

Крім того, упродовж минулої доби вогнеборці ліквідували загоряння гаража у Житомирі та врятували від повного знищення господарську будівлю в с. Андріївка Житомирського району. Внаслідок усіх пожеж загиблих та травмованих не виявлено.
Погода, Новости, загрузка...