Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 07:43
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 июля 2021, 18:53

У сервісному центрі МВС Коростеня затримали автомобіль, який розшукує Інтерпол

У середу, 14 липня в сервісному центрі МВС у Коростені перереєстрація авто обернулася викликом правоохоронців.
До територіального сервісного центру МВС № 1843 у Коростені звернувся мешканець райцентру з наміром перереєструвати автомобіль ВАЗ 21061. Чоловік планував укласти договір купівлі-продажу безпосередньо в ТСЦ МВС.

Під час проведення операцій адміністратор виконав необхідну перевірку за базами даних і встановив, що вказаний автомобіль знаходиться в розшуку у зв’язку із незаконним заволодінням згідно з базою даних АРМОР та ІНТЕРПОЛ.
Внаслідок цього до сервісного центру МВС було викликано слідчо-оперативну групу, матеріали справи зареєстровано в Журналі єдиного обліку Коростенського ВП ГУНП в Житомирській області.

Завдяки тому, що покупець звернувся для укладення договору купівлі-продажу в сервісний центр МВС, він зміг уникнути проблем при перереєстрації та не втратив кошти. У зв`язку з цим, нагадуємо громадянам про доцільність звернення до ТСЦ МВС при придбанні вживаних авто, що убезпечить від неприємних наслідків.
Погода, Новости, загрузка...