Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 18:48
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 июля 2021, 10:29

Житомирські триатлети отримають фінансову підтримку з бюджету громади для участі у міжнародних змаганнях

Житомирські триатлети Юлія Єлістратова та Єгор Мартиненко отримають фінансову підтримку з бюджету громади для участі у міжнародних змаганнях. Сесія міської ради прийняла рішення про виділення з місцевого бюджету відповідних коштів: 150 тис. грн - для участі у міжнародних змаганнях Юлії Єлістратової та 85 тис. грн. - Єгора Мартиненка.

Спортсмени - члени Національної збірної команди України з триатлону.

Федерація звернулася до міської ради з клопотанням щодо часткового фінансування заходів, у яких візьмуть участь успішні житомирські спортсмени.

Довідково:

Юлія Єлістратова - майстер спорту України міжнародного класу, член основної збірної штатної команди України з триатлону, учасниця 3-х Олімпіад: 2008, 2012, 2016 років. Здобула ліцензію на участь в Олімпійських іграх в Токіо. Номер рейтингу в Україні – 1. На світових кубках з триатлону здобула 9 нагород (3 золоті, 2 срібні та 4 бронзові). Останні досягнення на кубках світу датовані 2018 роком. Володарка кубку Європи 2014-2016, 2018 років.

Багаторазова переможниця чемпіонатів України з триатлону, остання перемога 10-11 липня 2021 р. (м.Хмельницький).

Єгор Мартиненко - майстер спорту України міжнародного класу, член основної збірної штатної команди України з триатлону. Номер рейтингу в Україні – 5. Бронзовий призер чемпіонату світу з акватлону 2015 року.

Володар кубку Європи в загальному заліку 2016 року.

Багаторазовий призер чемпіонатів України з триатлону, остання нагорода - III місце, 10-11 липня 2021 р. (м.Хмельницький).
Погода, Новости, загрузка...