Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 18:12
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 июля 2021, 13:23

На Житомирщині рятувальники ліквідували займання у сіносховищі

18 липня о 15:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання в цегляній будівлі сіносховища у с. Кирилівка Бердичівського району, що на території Ружинської громади.

По прибуттю до місця події чергового караулу ДСНС було встановлено, що вогнем охоплена будівля сіносховища, заповнена сіном. Рятувальники подали два пожежні стволи на гасіння і вже о 15:45 локалізували займання, а о 20:04 ліквідували. У ході гасіння вогнеборці здійснили 4 підвози води з водойми, що за 1 км від місця події. Вогнем знищено сіносховище та 10 тон сіна.

За попередньою інформацією, пожежа могла статися через занесення стороннього джерела запалення. Остаточна причина займання наразі встановлюється.
Погода, Новости, загрузка...