Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 14:48
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 июля 2021, 12:43

За добу вогнеборці області ліквідували займання у трьох господарчих спорудах

28 липня о 12:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарчій споруді в с. Радівка Коростишівської територіальної громади Житомирського району. По прибуттю чергового караулу ДСНС стало відомо, що вогнем повністю охоплено споруду. У першу чергу рятувальники подали воду на захист житлового будинку, що знаходився поруч. Всередині споруди зберігалися грубі корми та дрова, що значно збільшувало пожежне навантаження. Врахувавши всі фактори ризику, керівник гасіння пожежі залучив на допомогу додаткові сили та засоби. Спільними зусиллями двох відділень рятувальників о 13:02 пожежу було локалізовано та о 14:00 – ліквідовано. Вогнем знищено дах, перекриття, пошкоджено стіни.

Ймовірною причиною займання могли стати дитячі пустощі з вогнем. Остаточна ж причина – наразі встановлюється фахівцями.

Того ж дня, о 18:46 від випадкових свідків надійшло повідомлення про пожежу цегляній господарчій будівлі в с. Високе Житомирського району. До приїзду рятувальників на місці події працювала місцева пожежна охорона. По їх прибуттю було встановлено, що вогнем охоплена споруда, яка вщент заповнена сіном. Вогнеборці подали два пожежні стволи на гасіння, чим не допустили поширення полум’я на поруч розташований будинок. О 19:25 пожежу локалізували та о 21:55 – ліквідували. Вогнем знищено дах, перекриття та 3 т сіна.

Попередньо займання могло статися через коротке замикання електромережі. Остаточна причина наразі встановлюється фахівцями.

Також, пожежу в ще одній цегляній господарчій будівлі вогнеборці ліквідували в с. Нові Білокоровичі Новобілокоровицької територіальної громади Коростенського району. Там вогонь знищив дах та пошкодив стіни.
Погода, Новости, загрузка...