Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 12:12
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 августа 2021, 09:44

У Житомирі за тиждень в сервісному центрі МВС затримали два авто

У територіальному сервісному центрі МВС у Житомирі протягом цього тижня затримали два автомобілі з «проблемними» двигунами: у одного знищений номер, у другий – крадений.

Перший автомобіль – Volkswagen Bora – затримали 23 липня. Під час перевірки за генеральною базою секретаріату Інтерпол виявили, що двигун авто належить зовсім іншому авто – Volkswagen Golf Variant, і перебуває у розшуку.

Другий інцидент трапився 29 липня при спробі перереєстрації автомобіля Chery Amulet. Під час експертного дослідження фахівець Експертної служби МВС в становив, що номер двигуна знищено саморобним способом.

В обох випадках адміністратори ТСЦ МВС повідомили про подію в чергову частину Житомирського відділу поліції ГУНП. Документи та автомобілі були передані до рук правоохоронців.

Сервісні центри МВС застерігають: під час придбання транспортних засобів звертайтеся для укладення договору купівлі-продажу до ТСЦ МВС, де авто неодмінно перевірять за усіма базами даних, а також оглянуть експерти, що буде гарантією легальності авто та убезпечить вас від проблем у майбутньому.
Погода, Новости, загрузка...