Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 17:39
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 августа 2021, 09:00

Житомирські рятувальники ліквідували два займання господарчих будівель

1 серпня о 22:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у господарчій будівлі в с. Піщаниця Овруцької територіальної громади. Про це рятувальників сповістив випадковий свідок, який проходив повз обійстя.
На місці події бійці ДСНС встановили, що вогнем повністю охоплено сінник. Існувала загроза поширення полум’я на розташовані на подвір’ї і по сусідству два приватних житлових будинки.
О 22:47 пожежу локалізовано та о 01:22 - ліквідовано. Вогнем знищена господарча будівля та пошкоджена покрівля впритул розташованого будинку. Під дією високої температури зазнали частково пошкоджень вікна і стіни сусідського помешкання. Ймовірна причина займання - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
На місці події працювали 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.
Також, вогнеборці ліквідували пожежу у цегляній господарчій будівлі в с. Руденька Новоград-Волинського району. Там вогнем знищено дах споруди загальною площею 20 кв.м. Остаточні причини пожеж встановлюється фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...