Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 09:01
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 декабря 2011, 09:19

«Інфопульс» відкриває у Житомирі новий напрямок з моніторингу інформаційних систем

«Інфопульс Україна», частина однієї з найбільших скандинавських ІТ-груп EDB ErgoGroup, стане першою компанією, яка відкриє моніторинг-центр у Житомирі.
Напрямок з моніторингу інформаційних систем, який вже здобув широкого розповсюдження за кордоном, почав активно розвиватися у київському офісі «Інфопульса» у співпраці з EDB ErgoGroup ще з 2008 року. Це перспективний сервіс, який забезпечує стабільну та безперебійну роботу інформаційних систем замовника.

«Відкриття моніторинг-центра у Житомирі – це ще один крок у розвитку ІТ-послуг нашого міста. Молодим спеціалістам важко потрапити до ІТ-сфери без спеціальної освіти та відповідного досвіду роботи. З відкриттям нового моніторинг-центру, бажання працювати та розвиватися в ІТ, плюс знання англійської мови – це пререпустка до перспективної сфери інформацийних технологій міжнародного формату. Ми починаємо формувати команду спеціалістів, щоб переймати досвід київської NOC-команди і в подальшому на тому ж рівні надавати послуги з моніторингу інформаційних систем», - говорить Юрій Кравчук, керівник житомирської команди з моніторингу.

Основним замовником для житомирськоих спеціалістів, як і для їхніх київських коллег, буде компанія EDB ErgoGroup. В той же час, перед командою стоїть стратегічна мета з розвитку співробітництва і з іншими західними та українськими замовниками.

Сьогодні портфель замовників житомирського «Інфопульса» з різних напрямків роботи складають компанії Швеції, Норвегії, Німеччини, Англії та США. Окрім нового напрямку з моніторингу, у житомирському представництві активно розвиваються такі напрямки як .NET, C++, Packaging (Installation), Sharepoint, Testing.



Про «Інфопульс»
«Інфопульс Україна» - одна з найбільших українських компаній, що працюють в сегменті високих технологій з 1991 року. За останні 5 років компанія удвічі збільшила кількість співробітників і продовжує інтенсивно збільшуватися. На даний момент у компанії працює більше 800 співробітників у Києві, Луганську, Житомирі та Вінниці.

У 2007 році «Інфопульс» увійшов до складу ІТ-лідера Норвегії – компанії EDB ErgoGroup – групи компаній оборотом близько 13 млрд норвезьких крон і штатом 10 000 осіб. В рамках глобальних поставок EDB ErgoGroup спеціалісти «Інфопульса» беруть участь у підтримці європейських центрів з обробки даних із загальною серверною інфраструктурою більше 20 000 одиниць. Це одна з найбільших українських команд системних адміністраторів – близько 300 співробітників
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...