Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 16:06
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 сентября 2021, 08:00

У Житомирському районі поліцейські вилучили в чоловіка наркосировину

7 вересня, відпрацьовуючи територію Житомирського району, поліцейські виявили та вилучили у місцевого жителя рослини коноплі, головки снодійного маку та подрібнену наркотичну сировину. Розпочато досудове розслідування.

Увечері на одній з вулиць с. Зарічан Станишівської громади поліцейські перевірили підозрілого чоловіка. Під час огляду у 28-річного місцевого жителя правоохоронці виявили пакунок із зіллям, рослини коноплі та 177 головок снодійного маку.

Працівники слідчо-оперативної групи відділу поліції №1 Житомирського РУП вилучили у молодика виявлене та в рамках кримінального провадження направили на експертне дослідження до Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Попередня правова кваліфікація події - ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до 3 років позбавлення волі.

Нагадуємо, що на території області тривають оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою «Мак», що мають на меті попередження та виявлення фактів незаконних посівів нарковмісних рослин. Відтак поліцейські, окрім роз’яснювальної роботи, звертають увагу на городину, що виростає на присадибних ділянках жителів області.
Погода, Новости, загрузка...