Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 11:12
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 сентября 2021, 09:13

Платники податку на прибуток підприємств області сплатили 426,7 мільйони гривень до бюджетів усіх рівнів

В Головному управлінні ДПС у Житомирській області повідомляють, що за січень-серпень 2021 року до бюджетів усіх рівнів платники спрямували 426,7 мільйони гривень. З них до Державного бюджету України платники податків області сплатили 359,2 мільйони гривень, до місцевого бюджету – 67,5 мільйони гривень податку на прибуток підприємств. Надходження перевищили рівень відповідного періоду минулого року на 79,3 мільйонигривень або на 26,2 відсотки.

У серпні 2021 року підприємства області сплатили до Державного бюджету 71,7 мільйони гривень, до місцевого бюджету – 19,7 мільйони гривень податку на прибуток підприємств.

Начальник Головного управління ДПС у Житомирській Костянтин Гавриш зазначає, що своєчасна сплата податків, зборів та обов’язкових платежів є запорукою добробуту усіх громадян. Сплачені податки – це вчасно виплачені пенсії, соціальні виплати, заробітні плати, у тому числі медичним працівникам, які працюють в складних умовах боротьби з коронавірусною хворобою.

Нагадаємо, що відповідно до ст.64 Бюджетного кодексу України 10 відсотків податку на прибуток підприємств приватного сектору є доходом місцевого бюджету та спрямовується на розвиток та благоустрій територіальних громад області.

В умовах несприятливих економічних тенденцій через пандемію COVID-19 саме якісне адміністрування податкових платежів покликане забезпечити своєчасне наповнення бюджету.
Погода, Новости, загрузка...