Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 12:56
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 сентября 2021, 08:39

У Житомирі викрадений автомобіль продали автомайстерні в якості металобрухту

Днями до поліції звернувся житель обласного центру із повідомленням про незаконне заволодіння його «Москвичем». Поліцейські встановили причетного до діяння. Чоловік встиг продати чуже майно. Нині триває досудове розслідування.

Повідомлення до Житомирського районного управління поліції надійшло 16 вересня близько 16:50. Як повідомив 47-річний житомирянин, з двору багатоповерхівки зник його несправний автомобіль.

Поліцейські розпочали заходи для встановлення причетних до події та місця знаходження самого авто. У результаті оперативники виявили транспортний засіб в автомайстерні. У подальшому розшуківці встановили, що «Москвич» був проданий в якості металобрухту.

Поліцейські з’ясували, що зробив це 30-річний житомирянин. Як згодом він розповів, автомобіль тривалий час знаходився біля будинку з механічними пошкодженнями та спущеними колесами. Кілька днів він спостерігав за ситуацією і вирішив, що транспортний засіб не має господаря. Відтак за допомогою евакуатора транспортував автомобіль до автомайстерні та продав.

Його дії слідчі кваліфікували за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді обмеження або позбавлення волі строком від 3 до 5 років.
Погода, Новости, загрузка...