Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 16:09
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 сентября 2021, 16:08

Коростишівські поліцейські викрили двох чоловіків у крадіжці з підприємства

20 вересня з сільськогосподарського підприємства у с. Старій Котельні надійшло повідомлення про крадіжку майна. Розшуківці Коростишівського відділу поліції викрили у причетності до діяння двох жителів Станишівської громади. Чуже майно вилучили, триває досудове розслідування.

До поліції звернувся 66-річний директор сільськогосподарського підприємства, який повідомив про крадіжку електродвигуна та бідонів з соняшниковою олією.

На місці події працювали поліцейські відділу поліції №2 (м. Коростишів) Житомирського РУП.

Правоохоронці оглянули приміщення та зібрали речові докази, після чого оперативники встановили осіб, причетних до крадіжки. Ними виявилися раніше судимі жителі Станишівської громади, 54 та 57 років. Як пояснили чоловіки, викрадене вони продавали своїм односельцям.

Наразі триває досудове розслідування, розпочате за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України, у ході якого слідчі встановлюють всі обставини. Законодавством таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у житло чи інше приміщення, карається позбавленням волі терміном від 3 до 6 років.
Погода, Новости, загрузка...