Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 13:26
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 сентября 2021, 15:50

Бердичівські поліцейські скерували до суду обвинувальний акт відносно 28-річного молодика за вчинення крадіжки

23 вересня слідчі Бердичівського районного відділу поліції оголосили про підозру жителю райцентру у крадіжці майна з гаражного приміщення жителя Райгородецької громади. Обвинувальний акт відносно чоловіка уже скеровано до суду.

На початку вересня до Бердичівського районного відділу поліції звернувся 50-річний житель с. Андріяшівки, який повідомив про крадіжку електроінструменту з його гаражного приміщення.

Оперативники встановили, що до крадіжки причетний раніше судимий за майнові злочини 28-річний парубок, місцевий житель. У скоєному молодик зізнався та повідомив правоохоронцям, що потрапив до приміщення вночі, пошкодивши замок. Викрадене поліцейські у нього вилучили.

Зібравши необхідні свідчення та докази, слідчі повідомили молодику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України, а згодом ознайомили і з обвинувальним актом. Процесуальне керівництво здійснювала Бердичівська окружна прокуратура.

Нині відповідні матеріали направлені до суду.

Законодавством таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у житло чи інше приміщення, карається позбавленням волі терміном від 3 до 6 років.
Погода, Новости, загрузка...