Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 13:52
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 октября 2021, 12:35

Поліцейські оголосили звягельчанину про підозру у вчиненні домашнього насильства

Правоохоронці викрили жителя райцентру у систематичному вчиненні домашнього насильства відносно літньої матері. Чоловікові за такі дії може загрожувати до 2 років ув’язнення.

45-річний житель м. Новограда-Волинського уже неодноразово потрапляв у поле зору поліцейських через скарги на його агресивну поведінку 71-річної матері. Він зловживає спиртним, ніде не працює і постійно спричиняє конфлікти вдома, під час яких принижує літню матір і навіть виганяє її на вулицю з будинку.

Поліцейські, реагуючи на кожне таке повідомлення, складали відносно сімейного дебошира адміністративні протоколи, виносили термінові заборонні приписи та постійно проводили профілактичну роботу. До чоловіка застосовувались адміністративні арешти та штрафні санкції, однак такі каральні заходи не вплинули на його поведінку.

Відтак цього разу за фактом вчинення домашнього насильства (ст. 126-1 ККУ) слідчі Новоград-Волинського райвідділу розпочали кримінальне провадження. Днями правоохоронці оголосили йому про підозру. Досудове розслідування нині триває.

Відповідно до чинного законодавства за домашню тиранію чоловікові може загрожувати покарання у вигляді громадських робіт, піврічного арешту, обмеження волі на строк до 5 років або до 2 років ув’язнення.

Загалом же з початку року звягельські правоохоронці склали майже 600 адміністративних матеріалів за вчинення домашнього насильства.
Погода, Новости, загрузка...