Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 02:40
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 октября 2021, 12:56

На Житомирщині оперативники викрили чоловіка у нарузі на кладовищі

52-річного жителя м. Радомишля поліцейські обґрунтовано підозрюють у викраденні близько десятка металевих надгробків з могил на міському кладовищі. У рамках кримінального провадження правоохоронці перевіряють чоловіка на причетність до інших правопорушень.

До Радомишльського відділення поліції 4 жовтня надійшло повідомлення про вандалізм на місцевому цвинтарі.

Поліцейські слідчо-оперативної групи, які працювали на місці події, зафіксували викрадення металевих надгробків з дев’яти могил, розташованих поруч на одній ділянці. За інформацією заявників, над місцями поховань людей хтось позбиткувався у період з кінця вересня до 3 жовтня.

Розшуківці підрозділу кримінальної поліції під час проведення першочергових заходів перевірили коло осіб, які раніше потрапляли в їх поле зору за подібні правопорушення, і місця прийому металобрухту. У результаті викрили причетність до наруги 52-річного жителя міста. Свою вину він визнав.

Чоловік проживає неподалік цвинтаря, тож і занадився уночі демонтувати надгробки. Свою здобич здавав на металобрухт.

Усі обставини нині з’ясовуються у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) КК України. За чинним законодавством подібні протиправні дії передбачено покарання у вигляді штрафу, піврічного арешту, обмеження чи позбавлення волі строком до 3 років.
Погода, Новости, загрузка...