Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 12:03
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 октября 2021, 10:25

На Житомирщині прокуратура припинила користування землею вартістю 10,8 млн грн, за яку орендар не сплачував кошти

За позовом Новоград-Волинської окружної прокуратури Господарським судом Житомирської області з недобросовісного орендаря стягнено заборгованість за користування землею, розірвано з ним договори оренди та зобов’язано повернути майже 40 га землі вартістю 10,8 млн грн.
Установлено, що товариство з обмеженою відповідальністю у 2017 році взяло в оренду 22 земельні ділянки, розташовані на території Стриївської сільської ради Новоград-Волинського району, для вирощування сільськогосподарської продукції.
Однак, у порушення вимог ст. ст. 13, 15, 21 Закону України «Про оренду землі» та умов договорів оренди, систематично не сплачувало кошти за користування сільгоспугіддями.
Відтак із січня 2019 по грудень 2020 роки товариство заборгувало до місцевого бюджету майже 36 тис. грн.
Окружною прокуратурою вжито заходи представницького характеру на захист інтересів територіальної громади, яка зможе надати значну площу землі іншому орендарю та отримувати стабільний прибуток.
Погода, Новости, загрузка...