Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 07:09
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 октября 2021, 09:21

У Житомирі поліцейські затримали підозрюваного у крадіжках з автомобілів

Уранці 11 жовтня з двох автомобілів жителів обласного центру було викрадено цінне майно. Поліцейські встановили причетного до правопорушень та оперативно його затримали. Викрадене вилучили. Розпочато досудове розслідування.

До Житомирського райуправління поліції звернувся 40-річний житель обласного центру із заявою про крадіжку з його мікроавтобуса «Peugeot Expert» інструментів та грошей. За словами чоловіка, автомобіль він залишив на ніч у дворі багатоповерхівки, а вранці виявив вийняте скло у задніх дверцятах та зникнення речей.

У ході першочергових заходів оперативники карного розшуку встановили особу ймовірно причетного до крадіжки. Чоловіка, 33-річного житомирянина, затримали та доставили до відділу поліції для з’ясування всіх обставин. Також вилучили викрадене майно.

Під час перевірки поліцейські встановили, що чоловік може бути причетний до ще однієї крадіжки з автомобіля, учиненої цієї ж ночі. З легковика «ВАЗ-2107», належного 30-річній житомирянці, зникла сумка з одягом та рибальське знаряддя. Жінка повідомила про це до поліції, вранці виявивши пошкоджений замок на багажнику.

Нині слідчі встановлюють всі обставини подій у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України.

Вирішується питання про обрання чоловікові, якого затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України, запобіжного заходу. Встановлено, що раніше він вже вчиняв злочини майнового характеру. Також поліцейські перевіряють інформацію щодо його ймовірної причетності до інших подібних злочинів.

Відповідно до чинного законодавства такі протиправні діяння караються позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

Водночас поліцейські закликають автовласників бути відповідальними у питанні збереження свого майна. Для цього варто подбати про надійну нічну стоянку для авто. Не забувайте зачиняти вікна та дверцята, не залишайте в салоні цінні речі, гроші та документи. Також для попередження крадіжок обладнайте автомобіль протиугінними пристроями.
Погода, Новости, загрузка...