Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 02:02
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 октября 2021, 11:37

У Житомирі на вулиці Київській затримали чоловіка з наркотиками

Патрульні виявили та зафіксували три випадки зберігання громадянами речовин, ймовірно, наркотичного походження.

Під час патрулювання вулиці Київської, інспектори помітили громадянина, у якого під час проведення поверхневої перевірки виявили згорток з речовиною білого кольору, схожою на наркотичну. 35-річний мешканець Житомирської області пояснив, що це для власного вжитку.

На вулиці Івана Сльоти поліцейські звернули увагу на чоловіка, котрий, побачивши службове авто, почав щось викидати з кишені на проїжджу частину. Патрульні виявили у громадянина згорток із порошкоподібною речовиною білого кольору.

Ще один випадок виявлення, ймовірно, наркотичних речовин інспекторами патрульної поліції відбувся під час огляду транспортного засобу після ДТП, яка сталася напередодні на автодорозі Київ — Ковель — Ягодин. На передньому сидінні автомобіля у поліетиленовому пакеті лежав паперовий згорток з білою порошкоподібною речовиною. Зі слів водія у пакетику знаходився амфетамін.

Патрульні викликали на місця подій слідчо-оперативні групи для фіксування усіх фактів, вилучення заборонених речовин та надання правової кваліфікації діям чоловіків.
Погода, Новости, загрузка...