Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 14:46
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 декабря 2011, 09:12

На Житомирщині 10 годин шукали зниклу 6-річну дитину

2 грудня у селі Білка Коростенського району 6-річний Іван в обід не повернувся зі школи додому. Схвильовані батьки кинулися до сусідських дітей.
З’ясувалося, що заняття закінчилися, інших заходів у школі не проводилося, а Івасик у школі не затримувався. Батьки почали активні пошуки, до них приєдналися майже усі селяни. Ввечері до пошуків залучилися рятувальники, міліціонери, військові, повідомила прес-служба УМНС в Житомирській області.

6-річного хлопця шукали майже 150 дорослих. Був задіяний собака-шукач. Пес взяв слід біля школи, але загубив на центральних вулицях населеного пункту – до того часу дуже багато людей там пройшло. З настанням темряви, шукачі з ліхтарями знову перемістилися до лісу. Проте зусилля були марними.

Близько четвертої годині ночі, людям, задіяним у пошуку, повідомили, що юний мандрівник самостійно повернувся до дому.

Подробиці його «подорожі» не відомі, але говорять, нібито, Івана був засмучений негараздами у школі, і він вирішив побути наодинці.
За матеріалами: 1.zt
Погода, Новости, загрузка...