Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 15:40
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 октября 2021, 10:16

Прикордонники виявили в зоні ЧАЕС сталкера з Московської області

Цієї ночі під час патрулювання зони відчуження прикордонники відділу «Іванків» спільно зі співробітниками Національної поліції виявили молодика, який проник на територію зони ЧАЕС з метою екстремального туризму, минаючи контрольні пункти.
Турист-екстремал 24 років виявився громадянином РФ, жителем Московської області. На територію нашої держави іноземець потрапив законним шляхом через один з автомобільних пунктів пропуску.
Представниками поліції відносно порушника складено протокол за ст. 46-1 «Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення» КУпАП. Іноземцю загрожує покарання у вигляді штрафу від 20 до 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Адміністративні матеріали направлено до суду для прийняття правового рішення. Окрім цього, вирішується питання щодо скорочення терміну перебування іноземця на території України.
Державна прикордонна служба ще раз звертається до громадян та нагадує, що зона відчуження є контрольованою територією, а тому нелегальний туризм та відпочинок у цій місцевості заборонений!
Погода, Новости, загрузка...