Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 12:37
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 октября 2021, 08:32

На Звягельщині поліція розслідує ДТП із травмуванням пішохода

Дорожньо-транспортна пригода сталася 22 жовтня близько 23:25 у м. Новограді-Волинському на перехресті вулиць Житомирської – Леваневського. Наразі триває встановлення усіх обставин.

Повідомлення про ДТП із постраждалою людиною надійшло до Новоград-Волинського райвідділу близько 23:32. На місце події виїхали правоохоронці слідчо-оператиної групи.

Попередньо встановлено, що 49-річний водій, житель м. Києва, керуючи автомобілем «Тойота», здійснив наїзд на пішохода, 29-річного жителя с. Коловертів Корецького району, який у цей час перетинав дорогу у невстановленому місці.

У результаті ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до приймального відділення Новоград-Волинського міськрайонного ТМО.

Нині за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Досудове розслідування триває.

Поліцейські закликають учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись правил безпеки. Пішоходам правоохоронці радять оснастити одяг світло відбиваючими елементами для виділення себе в темну пору доби і не ігнорувати дозволені місця для перетину проїзних частин.
Погода, Новости, загрузка...