Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 18:11
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 октября 2021, 08:50

Під варту поміщено 26-річного водія, який у стані сп'яніння скоїв у Брусилові ДТП, унаслідок чого загинуло подружжя

Житомирська обласна прокуратура 26.10.2021 забезпечила розгляд клопотання щодо обрання запобіжного заходу водію, підозрюваному у скоєнні смертельної дорожньо-транспортної події.
З огляду на скоєння тяжкого злочину (загибель двох людей та травмування ще двох пасажирів), процесуальний прокурор наполягав на застосуванні підозрюваному тримання під вартою.
Корольовський районний суд міста Житомира погодився з позицією прокурора та помістив водія під варту, про що видав відповідну ухвалу.
За даними слідства, дорожньо-транспортну подію в смт Брусилів минулої неділі, 24.10.2021 скоїв місцевий житель, 1995 року народження.
Так, вранці, близько 9.30 год, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, керуючи автомобілем марки Volkswagen Т4, порушив правила дорожнього руху, не вибрав безпечну швидкість, та, не впоравшись із керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем ВАЗ 2101.
Унаслідок зіткнення подружжя, 67-річний водій та 57-річна дружина, які їхали в автівці ВАЗ 2101, отримали тілесні ушкодження, несумісні із життям.
Крім того, двоє пасажирів автомобіля «Volkswagen» Т4 отримали травми та ушпиталені до медичних закладів.
Досудове розслідування, за процесуального керівництва обласної прокуратури, проводять слідчі Головного управління Нацполіції в області.
Санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 7 до 10 років.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Погода, Новости, загрузка...