Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 12:35
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 октября 2021, 09:22

У Житомирі поліцейські затримали містянина за пограбування жінки

Поліцейські обласного центру викрили 39-річного чоловіка у пограбуванні містянки. Уранці цього ж дня він вихопив телефон з рук жінки в одному зі скверів міста. Нині чоловіка затримано, а правоохоронці проводять необхідні слідчі дії у рамках відкритого кримінального провадження.

27 жовтня близько 10.00 години до Житомирського районного управління поліції звернулася 39-річна містянка з повідомленням про пограбування. Жінка розповіла, що вранці в одному зі скверів у мікрорайоні Польової незнайомець зненацька вихопив у жінки з рук мобільний телефон та і утік на велосипеді.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського РУП. Оперативники кримінальної поліції провели необхідні розшукові дії, переглянули записи камер відеонагляду, розміщених у сквері, та встановили, що до скоєння цього діяння може бути причетним 39-річний житомирянин. Чоловік вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за подібні діяння та судом було відтерміновано покарання на іспитовий строк. Поліцейські розшукали чоловіка неподалік місця проживання. При собі у нього був викрадений мобільний телефон.

Відтак слідчі Житомирського районного управління поліції затримали чоловіка відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та нині триває встановлення усіх обставин події.
Попередня кваліфікація цього діяння – ч. 2 ст. 186 (Грабіж) КК України. Відповідно до чинного законодавства, за пограбування, скоєне повторно, чоловікові загрожує позбавлення волі терміном від 4 до 6 років.
Погода, Новости, загрузка...