Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 15:34
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 ноября 2021, 10:38

У Бердичеві поліція розслідує смертельне ДТП з мопедистом

Дорожньо-транспортна пригода сталась увечері 30 жовтня у м. Бердичеві. Унаслідок зіткнення з електроопорою загинув 40-річний водій мопеда.

Попередньо з’ясовано, що близько 18:50 водій мопеда «Honda», 40-річний житель райцентру, рухаючись по вул. Одеській, не впорався з керуванням і в’їхав в електроопору.

Від отриманих унаслідок ДТП травм чоловік загинув на місці пригоди.

Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліція закликає керманичів суворо дотримуватись Правил дорожнього руху під час поїздок та пам’ятати про заходи безпеки.

Мопедисти і мотоциклісти зобов'язані використовувати захисні шоломи, виділяти себе на дорозі у темну пору доби за допомогою спеціальних світлоповертаючих елементів. Подбайте, щоб швидкість руху вашого транспортного засобу була безпечною, аби ви мали змогу вчасно зреагувати на зміну дорожньої обстановки.

Не забувайте про ці елементарні заходи, що можуть врятувати ваше життя та здоров’я!
Погода, Новости, загрузка...