Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 22:41
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 ноября 2021, 09:44

В Житомирській області у чоловіка вилучили амфетаміну, LSD та «екстазі» на 500 тис грн

За процесуального керівництва Новоград-Волинської окружної прокуратури сектором дізнання Новоград-Волинського райвідділу поліції, за оперативного супроводу Управління боротьби з наркозлочинністю в області ДБН Нацполіції України викрито та знешкоджено канал збуту небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин.

Установлено, що житель міста Новоград-Волинського, 1992 року народження, тривалий час займався розповсюдженням синтетичних наркотиків та психотропних речовин, які складував та розфасовував безпосередньо вдома, у своїй кімнаті приватного будинку, де проживав спільно з матір’ю та сестрою.

За попередніми даними, наркокур’єр, тримаючи зв’язок із «клієнтами» через Телеграм-канал, систематично робив закладки не лише у Новоград-Волинську, а й у містах Рівненської області. Зокрема, під час слідчих дій за вказаними ним адресами виявлено і вилучено полімерні згортки з порошкоподібною речовиною білого кольору та подрібненою масою коричневого кольору. Лише у Новоград-Волинському кількість таких «точок» сягала сотні.

Так, 10.11.2021, за ініціативи Новоград-Волинської окружної прокуратури, у житловому будинку фігуранта справи проведено санкціонований обшук, під час якого вилучено понад 600 г канабісу, майже 410 г амфетаміну, 17 г альфа PVP "coлі", 105 марок LSD, 55 таблеток екстазі, електронні ваги, які використовувались для фасування наркотичних засобів та понад 62 тис. грн.

Усі вилучені наркотичні та психотропні засоби, загальна вартість яких становить понад 500 тис. грн, передані для проведення експертизи.

Наразі особі повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України, готується клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Досудове розслідування, за процесуального керівництва Новоград-Волинської окружної прокуратури, проводить Новоград-Волинський райвідділ поліції.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Погода, Новости, загрузка...