Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 12:29
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 ноября 2021, 08:29

Житомирянину за пограбування та крадіжки загрожує до 6 років ув’язнення

Днями слідчі Житомирського районного управління завершили розслідування пограбування містянина наприкінці літа в обласному центрі. Також слідчі зібрали докази причетності 37-річного житомирянина до низки крадіжок. Нині обвинувальний акт скеровано до суду.

Наприкінці серпня до поліції звернувся 45-річний чоловік із повідомленням про пограбування. Заявник розповів, що того вечора неподалік одного з ринків у середмісті незнайомець вихопив у нього з рук вартісний мобільний телефон та утік.

Оперативники кримінальної поліції Житомирського райуправління провели відповідні розшукові заходи, переглянули записи камер відеонагляду та встановили підозрюваного у скоєнні цього діяння. Ним виявився 37-річний житомирянин. Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Також слідчі зібрали докази його причетності до низки крадіжок в обласному центрі. В одному випадку чоловік скористався чужою банківською карткою для оплати своїх покупок та витратив з неї близько 2 тисяч гривень. В іншому - викрав із сумки своєї знайомої мобільний телефон.

Відтак слідчі повідомили чоловіку про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 186 (Грабіж) та ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Рішенням суду йому було обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Після проведення усіх необхідних слідчих дій правоохоронці скерували обвинувальний акт до суду.

За скоєне чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.
Погода, Новости, загрузка...