Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:30
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 ноября 2021, 10:30

Упродовж доби поліцейські виявили три факти незаконних оборудок з лісом

Незаконні порубки та крадіжки лісу минулої доби зареєстровані в Новоград-Волинському районі та Олевській громаді. Наразі поліцейські вилучили нелегальну деревину та транспортні засоби, на яких вона перевозилась. Розпочаті розслідування.

У с. Лопатичах поліцейські зупинили трактор, який перевозив колоди дуба. Як з’ясувалось, за кермом перебував 23-річний місцевий житель. Однак жодних документів на вантаж він не мав.

Увечері поблизу с. Броницької Гути Городницької громади поліцейські Новоград-Волинського райвідділу поліції виявили транспортування понад десятка колод сосни. 24-річний чоловік теж не зміг пояснити походження свого вантажу.

За цих обставин події було кваліфіковано як незаконні порубки лісу та відкрито відповідні кримінальні провадження за ст. 246 ККУ.

Днем раніше поблизу с. Михайлівки Олевської громади поліцейські виявили транспортування 9 дерев сосни двома місцевими жителями. Чоловіки не мали відповідних документів на свій вантаж. Попередня кваліфікація цієї події – ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Відтак в усіх випадках транспортні засоби та деревину вилучено. Триває встановлення усіх обставин.
Погода, Новости, загрузка...