Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 11:27
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 ноября 2021, 09:50

На Житомирщині за втягнення підлітка у пияцтво відповідатимуть дорослі

Поліцейські оформили адміністративні матеріали відносно 8 жителів Любарської громади за доведення до сп’яніння 15-річного односельця. Нетверезого підлітка днями виявили дільничні офіцери під час роботи безпосередньо у селі. Хлопця доставили додому та передали батькам. Відповідно до вимог адмінкодексу їм також доведеться відповідати за сина.

На хлопця-підлітка у стані сильного алкогольного сп’яніння поліцейські звернули увагу під час превентивного рейду у селі.

З’ясовуючи обставини, за яких парубок вживав спиртне, дільничні офіцери встановили, що це сталося у компанії дорослих односельців. Чоловіки та жінки, випиваючі самі, пригощали й хлопця.

Відносно кожного з них поліцейські оформили адміністративні матеріали за ст. 180 (Доведення неповнолітнього до стану сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Тож їм доведеться сплатити штраф.

Самого підлітка поліцейські забрали з вулиці та відвезли додому. Йому та батькам пояснили наслідки подібної поведінки неповнолітнього та склали адміністративний протокол за ст. 184 (Невиконання батьками обов’язків з виховання дітей) КУпАП.

Відтак поліцейські застерігають від подібних порушень і нагадають про відповідальність за подібні правопорушення.
Погода, Новости, загрузка...