Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 13:57
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 ноября 2021, 08:09

Поліція встановлює свідків смертельної ДТП у Житомирському районі

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 9 листопада на автодорозі Житомир-Чернівці, поблизу с. Рудні-Пошти Житомирського району, загинув чоловік. Поліцейські шукають свідків та очевидців події для встановлення усіх її обставин.

Водій автомобіля «Renault», 45-річний одесит, рухаючись на 26 км автодороги Житомир-Чернівці, у напрямку c. Високої Печі, зіткнувся з мопедом «Honda» під керуванням 52-річного місцевого жителя, який їхав у попутному напрямку.

Від отриманих травм керманич двоколісника загинув на місці події.

Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Шановні громадяни! Якщо ви були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та маєте записи з відеореєстратора, просимо звернутися безпосередньо до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області за адресою: вул. Старий бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію «102».
Погода, Новости, загрузка...