Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 11:23
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 ноября 2021, 12:00

На Житомирщині вогнеборці ліквідували загоряння в гаражі та господарчій будівлі

15 листопада о 14:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в піноблочному гаражі у м. Андрушівка Бердичівського району. По прибуттю вогнеборців до місця виклику полум’ям було охоплено дах гаражу. Зі слів власника з’ясувалося, що жінка увімкнула в гаражі буржуйку та пішла поратися по господарству. Через деякий час вона почула тріскотіння та побачила, що над буржуйкою горіла покрівля та легкозаймисті речі.

Силами бійців ДСНС о 14:20 пожежу локалізовано, а о 14:30 ліквідовано. Вогонь устиг знищити 15 кв. м покрівлі гаражу. Рятувальники встигли викотити легковик з середини, врятувавши його від вогню.

А вже сьогодні вранці фахівці ДСНС ліквідували пожежу в шлакоблочній господарчій будівлі в с. Веселівка Коростенського району. Під одним дахом збудовано декілька приміщень: гараж, літня кухня, хлів. Загальна площа будівлі складала 120 кв. м. Через сильні пориви вітру вогонь швидко поширювався, а за метр від осередку займання збудоване ще одне приміщення. Крім того, через високу температуру луснуло скло у вікнах оселі, що за 6 м від палаючої будівлі.

В результаті займання полум’ям знищено 60 кв. м перекриття шлакоблочної господарчої будівлі. Подальшого розповсюдження вогню не допущено. До ліквідації надзвичайної події залучалося 7 чоловік особового складу на двох пожежних автомобілях. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало коротке замикання електромережі.

Внаслідок обох пожеж загиблих та травмованих не виявлено. Остаточні причини загорянь наразі встановлюють фахівці.
Погода, Новости, загрузка...