Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 04:40
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 ноября 2021, 09:48

Цього року ювенальні поліцейські Бердичівщини зафіксували 12 випадків домашнього насильства відносно дітей

Правоохоронці нагадують громадянам про передбачену законом відповідальність за домашню тиранію, зокрема і відносно неповнолітніх членів родини. Також поліцейські інформують, куди звертатись у разі потреби за дієвою допомогою.

За інформацією підрозділу ювенальної превенції Бердичівського райвідділу поліції, у 2021 році правоохоронці задокументували 12 фактів вчинення насильства у родинах відносно неповнолітніх дітей. Кожна така сім’я відтоді перебуває на спеціальних обліках.

Окрім того, у поточному році правоохоронці виявили та зафіксували 4 випадки вчинення домашнього насильства самими дітьми. Відтак, аби запобігти негативній тенденції, поліцейські та соціальні працівники проводять у родинах відповідну профілактичну роботу.

Нагадуємо, що за чинним законодавством за вчинення домашнього насильства передбачено як адміністративну (ст. 173-2 КУпАП), так і кримінальну (ст. 126-1 ККУ) відповідальність.
Погода, Новости, загрузка...