Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 23 квітня 09:23
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 ноября 2021, 08:04

В Бердичівському районі рятувальники деблокували травмованого водія з понівеченого легковика

20 листопада о 10:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі Бердичів-Хмільник поблизу с. Обухівка Бердичівського району. Необхідна була допомога рятувальників деблокувати людину з транспортного засобу.

Бійці ДСНС, які прибули до місця виклику, з’ясували, що на дорозі зіштовхнулися два автомобілі. За допомогою гідравлічного інструменту рятувальники вивільнили 41-річного водія легкового автомобіля «ВАЗ-2114». Транспортний засіб був сильно деформованим. Чоловіку, який перебував за кермом, затиснуло ноги. Водій був при свідомості. Бійці ДСНС, вивільнивши постраждалого з металевої пастки, одразу передали його до рук медиків. Чоловіка госпіталізували до Бердичівської райлікарні з травмами різного ступеню тяжкості.

Крім того рятувальники допомогли медикам забрати з заднього сидіння іншого понівеченого авто літню жінку та транспортувати на ношах до карети швидкої. Травмовану жінку також госпіталізували до лікарні.

Усі обставини пригоди з’ясовують фахівці.
Погода, Новости, загрузка...