Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 14:08
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 ноября 2021, 08:26

Поліцейські викрили трьох жителів Чуднівської громади у крадіжці з місцевого магазину

Днями до поліції звернулася продавчиня одного з місцевих магазинів у м. Чуднові із заявою про крадіжку товару та грошей з торговельного закладу. Правоохоронці того ж дня встановили, що до скоєння цього діяння можуть бути причетними троє місцевих жителів, віком від 17 до 20 років. Нині за вказаним фактом триває слідство.

Уранці 20 листопада продавець продуктового магазина у середмісті Чуднова побачила пошкоджені металеві грати та відчинене вікно у приміщенні. Жінка звернулася до поліції. Виявилось, з полиць магазина зникли тютюнові вироби та виторг з каси.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Чуднівського відділення Житомирського РУП. Поліцейські переглянули записи камер відеонагляду у приміщенні магазина і на прилеглій території та провели низку інших розшукових заходів. Проаналізувавши отриману інформацію, вже до кінця дня правоохоронці встановили, що до крадіжки можуть бути причетними троє місцевих жителів, віком від 17 до 20 років.

Під час перевірки молодиків ці відомості підтвердились. Викрадені товари та інші докази причетності до правопорушення у них вилучені.

Нині слідчі поліції проводять необхідні процесуальні дії у рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України.

Відповідно чинного законодавства за таємне викрадення майна, поєднане з проникненням у житло чи інше приміщення, передбачено ув’язнення терміном від 3 до 6 років.
Погода, Новости, загрузка...