Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 15:27
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 ноября 2021, 10:13

На Житомирщині тривають перевірки дотримання карантинних норм «червоного» рівня епіднебезпеки

Станом на 28 листопада здійснено 25 позапланових перевірок агропродовольчих ринків із 34, які розпочали свою роботу в районах області. Порушення виявлено на 4 ринках у м. Бердичеві та смт Попільня – на прилеглих до ринка територій наявна стихіна торгівля, смт Хорошів та смт Романів – порушення маскового режиму. За результатами перевірок направлено листи з пропозиціями і попередженнями адміністрації ринку щодо усунення виявлених порушень, проінформовані органи місцевого самоврядування та правоохоронні органи.

Крім того, в складі комісій спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області здійснено 38 перевірок суб’єктів господарювання по дотриманню ними обмежувальних заходів. Під час перевірок порушення виявлено в 1 закладі торгівлі продовольчими товарами, складено протокол про адмінправопорушення за ст.42 КУпАП.

Також проведена відповідна організаційна, санітарно-освітня та інформаційна робота. Зокрема до висвітлення процесу та результатів перевірок були залучені ЗМІ.

Нагадаємо, що працівниками Національної поліції України та Держпродспоживслужби за участі ЗМІ здійснюються спільні рейди щодо дотримання підприємцями Житомирської області карантинних обмежень «червоної» зони епідемічної небезпеки.

Під час перевірок особливу увагу правоохоронці приділяють наявності «зелених» COVID-сертифікатів як у надавачів послуг та продавців товарів, так і у покупців та відвідувачів закладів. Крім того, інспектори перевіряють наявність необхідних засобів захисту у приміщеннях, розмежування площі відповідно до діючих вимог, заповненість торгових залів, наявність дезінфікуючих засобів тощо.

Спільні рейди працівників Національної поліції України та Держпродспоживслужби стартували 02 листопада у Житомирі
Погода, Новости, загрузка...