Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 02:00
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 декабря 2021, 09:45

На Житомирщині тривають перевірки дотримання карантинних норм «червоного» рівня епіднебезпеки

Станом на 30 листопада здійснено 11 позапланових перевірок агропродовольчих ринків області. Порушень не виявлено. На виконання протокольного рішення засідання Державної комісії з питань ТЕБ і НС від 13.06.2020р. №10 фахівцями територіальних підрозділів ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області проведено 29 позапланових заходів державного нагляду (контролю), під час яких порушення виявлені на 11 об’єктах (закладах торгівлі продовольчими товарами – 5, загальної середньої освіти – 5, готелях – 1). За результатами перевіроклистом проінформовано органи місцевого самоврядування, видано 8 приписів та складено 10 протоколів про адмінправопорушення за ч.2 ст.44³ КУпАП.



Крім того, в складі комісій спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області здійснено 45 перевірок суб’єктів господарювання по дотриманню ними обмежувальних заходів. Під час перевірок порушення виявлено на 9 обєктах. За результатами перевірок направлено 6 листів з пропозиціями і попередженнями керівникам суб’єктів господарювання щодо усунення виявлених порушень, видано 2 приписи, складено 2 протоколи про адмінправопорушення за ст.42 КУпАП.



По результатах перевірок підготовлено 1 матеріал на позачергове засідання Овруцької комісії з питань ТЕБ та НС.



Також проведена відповідна організаційна, санітарно-освітня та інформаційна робота. Зокрема до висвітлення процесу та результатів перевірок були залучені ЗМІ.



Нагадаємо, що працівниками Національної поліції України та Держпродспоживслужби за участі ЗМІ здійснюються спільні рейди щодо дотримання підприємцями Житомирської області карантинних обмежень «червоної» зони епідемічної небезпеки.



Під час перевірок особливу увагу правоохоронці приділяють наявності «зелених» COVID-сертифікатів як у надавачів послуг та продавців товарів, так і у покупців та відвідувачів закладів. Крім того, інспектори перевіряють наявність необхідних засобів захисту у приміщеннях, розмежування площі відповідно до діючих вимог, заповненість торгових залів, наявність дезінфікуючих засобів тощо.
Погода, Новости, загрузка...