Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 10:03
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 января 2022, 12:19

Держпродспоживслужба Житомирщини закликає суб’єктів господарювання дотримуватися карантину. Тривають перевірки

Станом на 14 січня (за минулу добу 13 січня) здійснено 14 позапланових перевірок агропродовольчих ринків в районах області. Порушення виявлено на 1 ринку у смт Пулини – не дотримання відвідувачами маскового режиму. За результатами перевірок направлено 1 лист з пропозиціями і попередженнями адміністрації ринку щодо усунення виявлених порушень.



На виконання протокольного рішення засідання Державної комісії з питань ТЕБ і НС від 13.06.2020р. №10 фахівцями територіальних підрозділів ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області проведено 16 позапланових заходів державного нагляду (контролю), під час яких порушення виявлені у 6 закладі торгівлі продовольчими товарами. За результатами перевірок 1 лист з пропозиціями і попередженнями керівникам суб’єктів господарювання щодо усунення виявлених порушень, в 1 листі проінформовані органи влади, видано 3 приписи та складено 5 протоколів про адмінправопорушення за ст.42 КУпАП.



Крім того, в складі комісій спеціалістами Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області здійснено 34 перевірки суб’єктів господарювання по дотриманню ними обмежувальних заходів. Під час перевірок порушення виявлені на 5 об’єктах (торгівлі продовольчими товарами – 2, непродовольчими товарами – 2, аптеках – 1). За результатами перевірок направлено 4 листи з пропозиціями і попередженнями керівникам суб’єктів господарювання щодо усунення виявлених порушень, в 1 листі проінформовані органи влади, складено 1 протокол про адмінправопорушення за ст.42 КУпАП.
Погода, Новости, загрузка...