Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 01:05
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 декабря 2011, 10:51

У Житомирській області податківці легалізували 3,7 млн. грн. нелегальних доходів

У Житомирській області за 11 місяців поточного року податківці легалізували 3,7 млн. грн. нелегальних прибутків. Про це кореспондентові УНІАН сьогодні повідомили в прес-службі ДПА України в Житомирській області.
Згідно з повідомленням, за вказаний період проведено 443 перевірки суб'єктів господарювання - юридичних і фізичних осіб щодо питання дотримання ними чинного податкового законодавства у виплаті заробітної плати.

Крім того, під час проведення контрольно-перевіркової роботи було виявлено 1005 фактів використання праці найнятих робітників без укладання трудових угод. Надалі до державної реєстрації і до оформлення трудових стосунків з працедавцем залучено 833 людини.

У поточному році на засіданнях комісій при органах місцевого самоврядування заслуховують керівників 445 юридичних осіб, у яких числилася заборгованість з виплати заробітної плати і податку з прибутків фізичних осіб. Також заслуховують керівників 507 юридичних осіб, які мінімізували виплату заробітної плати найнятим робітникам.

Також заслуховують 331 підприємеця, які використовують у своїй діяльності працю найнятих робітників з нарахуванням їм зарплати в розмірах, менших за мінімальні. У результаті вжитих заходів спільно податковими органами області і органами місцевого самоврядування до бюджету забезпечена сплата 5 065,0 тис. грн. податку на дохід фізичних осіб.
За матеріалами: УНІАН
Погода, Новости, загрузка...