Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 13:00
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 июня 2011, 20:37

Jestem Polakiem: Житомирський театр-студія "Маска" в Польщі посіли ІІ місце

"Ми намагаємось підтримувати театр постійно. Сьогодні, нажаль, в нашій державі люди через
10 акторів, діти з вадами слуху, театру-студії «Маска» на ІХ MIEDZYNARODOWY PRZEGAD TEATROW WSPANIALYCH посіли ІІ місце та отримали особливу нагороду від маршалека Куявсько-Поморського воєводства.

Поїздка стала можливою завдяки співпраці депутатів від «Фронту Змін» обласної та міської рад.

"Ми намагаємось підтримувати театр постійно. Сьогодні, нажаль, в нашій державі люди через певні фізичні вади не отримують сповна те, що отримують інші. У театрі за ініціативи Віри Евіної задіяні дуже талановиті, працьовиті й наполегливі діти. Вади слуху не завада їм до самореалізації. Таланту потрібно допомагати… Це вже другий рік, коли ми надаємо допомогу театру-студії. Україна, яка прагне бути в Євросоюзі, повинна створювати рівні умови для всіх. Соціальна рівність й те, як ми ставимось один до одного - це показник в суспільстві», - говорить про співпрацю «Фронту Змін» з обласною організацією УТОГ Геннадій Зубко.

Житомир ньюс
Погода, Новости, загрузка...