Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 03:16
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 мая 2022, 08:32

Коростенські поліцейські з’ясовують обставини поранення жительки місцевої громади

Удень 16 травня до лікарні з ножовим пораненням грудної клітини потрапила 41-річна жителька с. Новаків. Поліцейські встановили, що травми жінці завдав її співмешканець. Чоловіка затримали, розпочато досудове розслідування.

Близько 14:10 до Коростенського райуправління поліції надійшло повідомлення від медиків про травмовану жінку, яку виявили на вулиці с. Новаків. У 41-річної місцевої жительки діагностували проникаюче поранення грудної клітини.

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці з’ясували, що жінка проживає разом зі своїм 42-річним співмешканцем. Попередньо, цього дня вони разом вживали спиртне, після чого між подружжям виник конфлікт, у ході якого чоловік завдав жінці поранення. Поліцейські затримали його у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. З місця події вилучили ймовірні свідчення кримінального правопорушення.

Нині слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Законодавством таке кримінальне діяння карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.
Погода, Новости, загрузка...