Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 10:08
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 мая 2022, 12:06

Житомирські поліцейські викрили містянина у крадіжці речей квартиранта

Дільничні офіцери поліції встановили причетність 45-річного житомирянина до крадіжки майна у хлопця, який орендував у нього кімнату. Попередньо, власник квартири, скориставшись відсутністю пожильця, продав його речі. Нині триває досудове розслідування.

До Житомирського райуправління поліції звернувся 23-річний місцевий житель, який повідомив про зникнення його майна з орендованої кімнати. Заявник розповів, що з початком активних бойових дій на території області вирішив на декілька місяців поїхати до батьків за місто. Повернувшись до обласного центру, виявив відсутність у помешканні низки речей. Серед викраденого було комп’ютерне обладнання, відпарювач, риболовні снасті та інше.

Власник квартири повідомив квартиранту, що нічого не знає про обставини зникнення його майна, та висловив припущення про вчинену квартирну крадіжку.

В обставинах події розбиралися дільничні офіцери поліції. Серед іншого вони поспілкувались і з 45-річним господарем житла. Під час розмови той почувався невпевнено та періодично змінював версії події. Також правоохоронці відпрацювали торгівельні майданчики та ломбарди, що приймають на реалізацію вживані речі. Таким чином встановили, що саме власник квартири приносив до одного з них чуже майно.

Чоловік у вчиненому зізнався та пояснив, що на такий вчинок його спонукало скрутне фінансове становище. Коли ж квартирант повернувся та виявив крадіжку, господар вирішив приховати свою причетність до події та ввести поліцейських в оману.

Нині слідчі встановлюють усі обставини правопорушення у рамках відкритого кримінального провадження, розпочатого за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Зважаючи, що протиправні дії були вчинені в умовах воєнного стану, причетному може загрожувати позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
Погода, Новости, загрузка...