Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 16:52
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 мая 2022, 10:10

У Баранівській громаді поліцейські затримали автомобіль з лісопродукцією без відповідних документів

19 травня під час відпрацювання території Баранівської громади поліцейські зупинили автомобіль «Mercedes Benz», в якому перевозились колоди сосни. Під час перевірки інспектори виявили невідповідність у документах на вантаж. Триває подальше з’ясування обставин.

Близько 16:15 поблизу м. Баранівка поліцейські групи реагування відділу поліцейської діяльності №1 Новоград-Волинського райвідділу зупинили вантажний бус, в якому, як з’ясувалось, перевозилися 5 кубометрів деревини сосни.

За кермом авто перебував 35-річний місцевий житель. У супровідних документах на вантаж, наданих водієм, встановлено низку невідповідностей.

За таких обставин транспортний засіб разом з лісопродукцією був затриманий та доставлений до відділу поліції для подальшої більш детальної перевірки.

Попередня правова кваліфікація події – ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
Погода, Новости, загрузка...