Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 13:28
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 мая 2022, 08:06

Ракетні удари по Житомирщині - поліцейські працюють на місцях воєнних злочинів

22 та 23 травня збройні сили рф завдали кількох ракетних ударів по цивільній інфраструктурі та житлових будинках у містах Малині та Коростені. Унаслідок воєнних злочинів травми отримали люди та завдано численних руйнувань у територіальних громадах. У рамках досудових розслідувань триває документування всіх обставин.

Удень 22 травня ворожий ракетний обстріл було завдано по м. Малину. Унаслідок цього пошкоджено близько 100 житлових будинків. Частина з осель зазнала значних руйнувань, через що вони непридатні для проживання людей. Також пошкоджені об’єкти інфраструктури. Є потерпілі серед цивільного населення.

23 травня вночі ракетні обстріли збройними силами рф було здійснено по м. Коростеню. Унаслідок цього зруйновано лінію електропередач, пошкоджені будинки, об’єкти інфраструктури та приватний транспортний засіб.

На місцях подій працюють слідчо-оперативні групи Коростенського райуправління поліції, працівники УСБУ, прокурори, рятувальники, працівники комунальних служб, представники органів влади.

Правоохоронці фіксують всі обставини та наслідки воєнних злочинів.

Коростенською окружною прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).
Погода, Новости, загрузка...