Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 14:29
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 мая 2022, 08:37

У Житомирі судитимуть ще одного колаборанта

Прокурорами Житомирської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно місцевого жителя за фактом публічного заперечення здійснення збройної агресії проти України та публічної підтримки дій держави-агресора (ч.1 ст.111-1 КК України).

За даними слідства, «захисник путіна» - уродженець Казахстану, житель приміського селища, що у Житомирському районі, який свою підприємницьку діяльність поєднував з колабораційною.

Установлено, що після широкомасштабного вторгнення російської федерації він систематично, з березня по квітень, на власному акаунті у соцмережі публічно заперечував збройну агресію проти України.

Зокрема, обвинувачений поширював дописи, у яких засуджувалися українці за те, що путіна називали гітлером та стверджувалося, що українці самі руйнують свої міста і вбивають своїх громадян.
Погода, Новости, загрузка...