Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 18:51
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 мая 2022, 11:06

У вісьмох жителів Житомирщини правоохоронці вилучили наркотики і психотроп

Упродовж доби 24 травня згортки із забороненими речовинами вилучені в Малинській, Новоград-Волинській, Пулинській громадах та в обласному центрі. За всіма фактами розпочаті кримінальні провадження.

У м. Житомирі правоохоронці зафіксували 4 факти незаконного зберігання наркотичних засобів. Уранці 24 травня патрульні поліцейські під час поверхневої перевірки 36-річного жителя обласного центру виявили три фольгових згортки із білим порошком.

А військовослужбовці Національної гвардії, патрулюючи вулиці м. Житомира, у двох місцевих жителів, 1990 та 1998 р.н., виявили рослинну сировину, зовні подібну до марихуани.

Вже після півночі поліцейський офіцер громади у 34-річного порушника комендантської години в результаті поверхневого огляду виявив суху подрібнену рослинну суміш та порошкоподібну речовину.

Тим часом у Пулинскій громаді поліцейські групи реагування перевірили 20-річного жителя селища, в якого виявили пакунок з масою, схожою на марихуану.

Поліетиленовий пакет з кристалічною зеленою речовиною вилучили правоохоронці під час огляду 23-річного жителя м. Радомишля, якого помітили на автодорозі на околиці м. Малина. Кількома годинами пізніше у цьому ж місті поліцейські СРПП провели поверхневу перевірку 24-річного місцевого жителя. У молодика виявили кілька пакунків – із зеленою кристалічною речовиною та рослинною подрібненою сировиною – та специфічні пристрої для вживання наркотиків.

Нарковмісну рослинну суміш вилучили правоохоронці Новоград-Волинського райвідділу поліції й у жителя райцентру, 1987 р.н.

В усіх випадках обставини задокументували працівники слідчо-оперативних груп поліції. Вилучені речовини направлені на експертні дослідження. За всіма фактами тривають перевірки у рамках розпочатих кримінальних проваджень.

Нагадуємо, що за чинним законодавством незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту (ч. 1 ст. 309 КК України) караються штрафом, виправними роботами, піврічним арештом або обмеженням волі на строк до 5 років.
Погода, Новости, загрузка...