Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 04:07
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

28 мая 2022, 15:48

На Звягельщині поліцейські припинили незаконну реалізацію дизельного палива

Дільничні офіцери поліції Новоград-Волинського райвідділу встановили причетність жителя Рівненщини до незаконного продажу дизельного пального. Відносно власника такого «бізнесу» поліцейські оформили адміністративні матеріали.

Правоохоронці отримали інформацію про те, що у Новоград-Волинському районі на автошляху відбувається нелегальна реалізація пального.

25 травня під час перевірки повідомлення поліцейські на автодорозі Київ-Чоп поблизу с. Калинівки Піщівської територіальної громади помітили чоловіка, який реалізовував пальне просто з мікроавтобуса. Жодних дозвільних документів для провадження такої господарської діяльності у 47-річного жителя Рівненської області нього не було.

Правоохоронці з’ясували, що бажаючі могли придбати у чоловіка дизпаливо за умови не менше 15 літрів «в одні руки». Ціна товару складала 75 гривень за літр.

Поліцейські затримали транспортний засіб чоловіка та вилучили понад 300 літрів дизелю, а також металеві та пластикові ємності.

Дільничні офіцери склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) КУпАП. Нині зібрані матеріали направлено до суду для прийняття відповідного рішення.

За таке діяння чоловіку може загрожувати накладення штрафу від 1 тисячі до 2 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення, чи без такої.
Погода, Новости, загрузка...